Als kleding fabrikant hebben wij een brede collectie aan werkkleding, bedrijfskleding, promotionele kleding, maar wij verkopen ook doorwerk jassen, T-shirts, overhemden, werkbroeken in meerdere uitvoeringen en nog vele andere soorten kleding.

Naast standaard bedrijfskleding kunnen bedrijven steeds vaker kiezen voor bedrijfskleding die hun eigen identiteit weergeeft, uw medewerkers zijn tenslotte het visitekaartje van uw bedrijf. De juiste bedrijfskleding zorgt voor een professionele uitstraling en een positieve eerste indruk.

Topvakkleding richt zich op twee doelgroepen, casual bedrijfskleding en veiligheidskleding. Naast de diverse standaardmerken van casual bedrijfskleding en veiligheidskleding produceren wij ook functionele bedrijfskleding onder een private label vaak in opdracht van industriële wasserijen en groothandelaren.

Topvakkleding is een leverancier voor wasserijen en bedrijven die zich gespecialiseerd hebben in de verhuur of verkoop van bedrijfskleding met een “Corporate Identity”.Wij adviseren bij het maken van persoonlijke collecties of bedrijfskleding met een herkenbare en onderscheidende uitstraling. Hierbij letten wij vooral op functionele en wettelijke eisen (internationale veiligheidsnormen) gecombineerd met representatieve details.

Leveringen van bedrijfskleding, afwijkende maten in combinatie met het beheren van voorraden maken van ons een flexibele partner.
We doen er alles aan om voor onze klanten een goede, passende oplossing te vinden: of je nu op zoek bent naar kleine of grote volumes, een eenvoudig ontwerp of op maat gemaakte producten, wij kunnen het verzorgen.
Onze doelstelling is een optimale prijs-kwaliteitsverhouding te realiseren voor onze klanten, gecombineerd met een goede pasvorm.
De mogelijkheden bespreken we graag met u tijdens een persoonlijk gesprek.

Veel van onze producten kunt u hier op de website bekijken. Als u nog vragen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.